Tisdag

Dagen som igår va en regnig dag ja en dag som e bra å ha!!!

Det regnade inte utan var finväder, däremot så blev det en jobbig dag! Trädgårdsarbete och biltvätt, två bilar. Fixa till så böcker och router är på rätt ställe innan semesterresor. En sista fika innan sommaren med Lina.
Fikat ja, det blev ju mer än vad jag trodde. Linas brorsas tjej (värsta Lassieklubben) hade lyckats tanka i bensin i sin dieselbil, inte bra. Volvo säger att det ska ta fyra veckor till och hon behövde bärgningshjälp till en annan Volvoverkstad där det bara skulle ta tre dagar. Jag ringer J och hör om han kanske kan köra bilen, det kan han, ända tills han får reda på vad det är för bil, en Volvonåt av jeepmodell, den är för stor för hans bärgare. Som tur var så ordnade J till det så att en av hans kompisar skulle skjutsa bilen till andra verkstan. J blev gårdagens favvis
Jag passade även på att fråga om Cajan the rosthög. J tyckte jag skulle ringa till R och höra om det är nåt att göra åt eländet. Får välan ta och göra det snart, idag är det ju röd dag men imorron. Jag känner ju på mig att det kommer bli sååå jäkla dyrt, i och för sig så är ju alternativet att köpa ny bil och det har jag ju definitivt INTE råd med.

Det blev ingen tur in till Kungsan och Electric Banana Band idag. MrT hade frågat sina barn och de var inte intresserade sa han. Synd, det är många år sen jag såg EBB nu ju.

Å vet ni? Jag har faktiskt sovit nu!! Hela natten kan man säga, och halva dan. Nu ser jag framåt och hoppas att sovningen ordnar till sig, den behöver ju inte bli perfekt men bara det att jag sover liksom!!! Jag sov ju inte alla timmar i sträck men tre timmar och sen vaken nån timme och sen sov jag igen. Jag är lite lycklig över det nu faktiskt!!

föregående dag
nästa dag