Tisdag

Igår fick jag ju nästan en chock, MrT ringde!! Frågade, eller nästan tjatade, om att vi väl kunde ses på torsdag. Tyvärr så är det ju en Sverigematch i vm då Han kontrade då med Big Brother. Hur som, sexlivet blev inte lidande när det var Big Brother men det blir det ju nu. Han sa att det är bäst att hinna med både innan och efter, det är tydligen inte säkert att den fungerar om Sverige förlorar matchen

Idag har det varit en katastrofal dag!! Först ringer pysselkillen och säger att han äntligen fått tag på min handläggare på f-kassan och att det är massa strul med mitt ärende och att jag måste ringa till handläggaren. Jag ringer henne och får faktiskt tag på henne på en gång Det är ju jäkligt konstigt att hon sa förra gången jag pratade med henne att det var klart för juni, juli och augusti och idag säger att mitt ärende inte är klart och det enda f-kassan kan göra är att ge mig cash den 28:e. Snacka om panik!!! Hon sitter och säger att det inte är säkert att jag får några pengar liksom!!!

Jag kanske inte behöver upplysa om att jag fick värsta panikångestattacken.
Jag ringde Edna för att bara få ur mig ångesten och höra om hon hade några tips. Hon hade massor av tips, bland annat att jag skulle ringa Afa. Så jag ringer dit. Där säger tjejen som svarade att pengar är på väg till mig Då började jag titta lite mer på vad jag fått för papper från f-kassan som jag skickat till Afa. Det visar sig att jag fått ett brev där det står att f-kassan beslutat om provisorisk tidsbegränsad sjukersättning med start juni 2006 Hur fasen kan då min handläggare sitta idag och säga att det inte är klart än om jag får pengar????
Sen kom posten....
Ett grönt brev från f-kassan där det står att jag kommer få stålars in på mitt konto den 19:e, vad är det som sker?? Får jag eller får jag inte pengar???
Alla jag pratat med idag säger att det är det skriftliga som gäller så jag litar på er
Självklart så försökte jag få tag på handläggaren på f-kassan när jag upptäckt detta men hon var inte anträffbar och sen var hon åter 10 imorron. Hoppas att jag klarar att ringa då, håll tummarna!!!

föregående dag
nästa dag