Onsdag

JAG HATAR FÖRSÄKRINGSKASSATANTEN!!!!!!!!

Idag så har jag försökt få tag på min handläggare, hennes telefonsvar sa bara att hon inte var anträffbar hon brukar ju alltid ha vilken tid hon är tillbaka. Jag ringde och ringde. Sedan så väntade jag på att bli kopplad till telefonist och jag förklarade hur det låg till och hon i växeln kopplade mig till en annan handläggare i samma grupp. Den handläggaren berättade för mig att det inte är några problem med mina pengar utan att det kommer stålars den 19:e. Jag frågade då hur min handläggare igår kunde säga att det inte var säkert om jag ens skulle få pengar, till svar fick jag att min handläggare är ny och inte kan sånt. Meh!!! Hur fasen kan det få gå till så??? Jag frågade dessutom varför min handläggare inte var anträffbar och fick svaret att hon var på skolavslutning. Meh!!! Kunde hon inte sagt på telefonen att hon var tillbaka imorron????

Jag vill byta handläggare till en som det är lite ordning på
Som tur är ska jag till pysselkillen imorron. Han är ju bland annat till för att jag ska få säga om sånt som inte är bra, imorron blir det mest f-kassatanten som inte är bra!!

Jag ringde Edna för att berätta hur jädrans puckade f-kassan är, hon visste redan det. Hon höll på att skriva upp sin när- och frånvaro på praktikgrejset hon haft. F-kassan säger nämligen att hon kan minsann jobba fyra timmar om dagen eftersom hon varit på det där praktikgrejset, det är ju bara det att hon varit där ungefär en tredjedel av tiden för att hon inte klarat mer. Jag håller tummarna för att det går bra för Edna!!

Jag passade även på att ringa Lain, jag tycker det känns som ganska länge sen vi hördes och jag har inte sett henne på msn heller. Hon var jättesjuk och orkade inte prata *krya-på-dig-kram*

Idag hade jag ju tänkt att klippa gräsmattan men det är så konstigt väder, känns nästan som att det är regn och åska på gång. Jaja, gräsmattan klarar sig nog, värre blir det för gräsklipparen som får jobba enormt hårt när gräset blivit för långt...

föregående dag
nästa dag