Söndag

Idag mådde MrT bättre och vi funderade på om vi skulle gå och äta asiatisk buffé. Det blev inte av så Mamma och jag bestämde att vi skulle gå dit. Lite senare så kom jag själv på att det var ju så varmt och att jag inte var speciellt hungrig så jag frågade Mamma om vi kunde ta det en annan helg och det kunde vi.

Dagen ägnades åt lite trädgårdspyssel och åka till sopen. Garageporten ströks på med ett lager lasyr till också.

När jag kom hem från Mamma så var det tvätt som gällde, och middag. Middagen bestod, istället för asiatisk buffé, av youghurt och en banan. Jag kände ju att det varit mycket roligare att äta buffé men samtidigt så insåg jag ju att jag skulle nog inte kunnat äta allt jag ville i buffén och då är det ju faktiskt bättre att spara sig så att man verkligen kan njuta av allt gottigt som finns där.

Majsan har typ inte ätit nåt de senaste dagarna men jag hoppas på att hon är som jag, det vill säga inte nåt vidare hungrig när det är såhär varmt. Jag går och säger till henne hela tiden att hon ska äta men hon vill inte, och slö är hon, ligger mest i sitt skåp och sen framemot eftermiddagen går hon in i sovrummet och lägger sig. Jag hoppas av alla krafter att hon inte är sjuk!

Ja just det, igår släpade jag hem robertlådan till Mamma men glömde en del sladdar så idag tog jag med mig sladdarna. Hon fick svt1, svt2, tv4, tv6, barnkanalen, kunskapskanalen och 24. Tyvärr så funkar inte tv4+. Min Mamma är en sån som vägrar att betala för boxer sörrni.

föregående dag
nästa dag


© Filuran 2006