Tisdag

Cykeln kom iväg till verkstan och killen där säger att han inte vet om han kan fixa den till vettigt pris Anledningen till det var problemet med att bakhjulet är ovalt, men jag hoppas på att han kan ordna det, jag vill ju inte studsa när jag cyklar liksom.

Solfilmen kom på plats också!!! Det blev skitbra!!! Enda jag tänkte på var nog att jag borde ha köpt mer med film och satt upp dubbla lager för bästa resultat, det blev en remsa dubbelt på mitten och det är en väldans skillnad på ljuset.

Igår satt jag och pratade med Lund i några timmar. Under tiden passade Majsan på att kräkas sex-sju gånger. Vid fyra imorse så verkade det ha lugnat sig men hon åt inget. Lund hade som vanligt problem med sin man, jag har sagt ta mig sjutton i snart tio år att han är dum ju. Hoppas att allt löser sig till det bästa för Lund, hon behöver få lite lugn och ro omkring sig.

Eftersom jag inte sovit på hela natten så messade jag Lain och frågade om vi kunde ta en fikers, det kunde vi! Hon skulle bara jobba till 11 så det blev rätt tidig fika. Jag tyckte att jag kunde lämna lilla kräkfia en timme eftersom hon inte kräkits sen halv fyra. Det var rätt skönt att prata med Lain eftersom hon är en av de som förstår det här med att f-kassaproblem är hur jobbigt som helst. Hon hade själv en hel del jobbigt med arbetsträning och förkylning och så sin reumatism som hon har hela tiden.

När jag sedan kom hem så hade Majsan ätit Det enda felet var att hon kräkits upp alltihop När jag varit hemma i några minuter så kräktes hon igen, då ringde jag veterinären. Veterinären sa att jag skulle lugna mig och ta bort all mat och att hon inte skulle äta förräns imorron klockan tre, dvs drygt ett dygn. Det hon då ska äta fick jag åka och handla hos veterinären, det tog nästan en timme i väntan!!! Tur att Mamma följde med för annars hade jag väl svimmat i väntrummet. Glad i hågen över att ha fått köpa mat för närmare 300 spänn åkte jag hem bara för att upptäcka att Majsan kräkits två gånger till, två kräksar som jag sett alltså.
Morrondagens planerade resa till Västerås har ställts in. Det är ju så jäkla typiskt att Majsan passar på att bli dålig när vi bestämt nåt och så är det ju helg strax också.

Dessutom så ringde byggjobbarna idag och undrade om de kunde komma och riva skafferi och köksskåp samt fixa taket i matrummet. Jag frågade om de möjligtvis kunde tänka sig att göra det nästa vecka för att min katt är dålig och det gick fint. Vilken tur! Fattas bara att jag skulle stressa upp Majsan ännu mer med byggjobbare som kutar runt och för oväsen liksom.

En kille hade ju en väldans otur, han ringde mig när jag var på väg hem från veterinären. Från Canal Digital! Jag var inte speciellt trevlig mot honom tyvärr men jag kunde inte hjälpa det, stressad och orolig och nästan en liten tår i ögat och då är det inte lätt att vara trevlig mot försäljare som vill att man ska ha filmkanaler till rabatterat sommarpris. Stackars han!

föregående dag
nästa dag


© Filuran 2006