Fredag, midsommarafton

Igår så satt jag ju i min ensamhet och tyckte att hela världen suger stenhårt! Orolig som bara den över lilltjejen på sjukan. Då kom jag på att om jag försöker göra fransk manikyr så måste jag ju koncentrera mig på det, allafall ett tag. Jag kom så långt som en nagel och sen kunde jag inte sitta still längre.

Lite senare fick jag dock till alla naglarna, tyvärr blev det ju inte sådär jäkla bra men nästa gång då jäklar blir det fint!!!
Lite senare på kvällen så gick jag och Ake på lokalhak och tog en öl. Trevligt! Hemma tidigt dessutom

Idag är en av dagarna på året då typ alla festar. Jag är ju väldigt antistorhelg. Att Majsan är sjuk gör det hela lättare, det är liksom en giltig orsak att inte komma på fest. Det finns ju så många andra dagar på året som jag kan festa, varför festa när alla andra gör det liksom?

Majsan har fått komma hem och mår väl inte sådär jäkla bra. Notan 7000:- Hon är inte frisk för stoppet har inte kommit ut men hon fick komma hem ändå, om hon börjar kräkas igen så är det bara att åka tillbaka till sjukhuset och då blir det operation...och en räkning till på 7000

Jag ska dessutom mata henne med spruta 5-6 gånger om dan, hur fasen nu det ska gå till. En gång har jag försökt sen hemkomsten och det gick jäkligt dåligt. 2-3 ml ska hon ha och jag fick inte ens i henne en. Jag vet inte vad jag ska göra, är nu i upplösningstillstånd. Majsan är kinkig när det gäller mat när hon är frisk och det har inte blivit bättre. Så nu har jag henne hemma och gråter mest hela tiden över att jag inte kan få i henne mat.

Trevlig midsommar på er!!!

föregående dag
nästa dag


© Filuran 2006