Måndag

Matgäster idag! Sic och GB skulle på Guns'n'Roses i Globen och kom förbi en sväng. De där två vågade inte chansa på tunnelbanan utan tog taxi från sitt hotell, eller hotell, båt bor de på.

MrT kom på middag och fick äta rester men han var lika glad för det, däremot så var han väl inte lika impad av att han helt oväntat fick agera chaufför för mina mer långväga gäster som skulle ha skjuts till Globen. Det är ju nära så det var ju inte sådär himlans jobbigt allafall.

Det är i övrigt lite kämpigt. Jag sympatikräks fortfarande om jag blir lessen, igår lyckades jag allafall få i mig lite potatis och det dröjde rätt länge tills jag bröt ihop och kräktes. Kokt kall potatis, Mamma säger att om man äter det så blir man inte orolig för det har minsann hennes mormor och mostrar sagt. Jag vet inte om jag blev direkt lugn men kanske, kanske lite mindre orolig.

Lain har gjort jättefint i sin dagbok på sin hemsida, ett minne till Majsan. Jag grinade som fasen när jag tittade in där idag men fint var det. Här kan ni kolla, det är på idag i hennes dagbok under rubriken minne.

Idag har jag också märkt att jag kan dammsuga när som helst och jag har stängt dörren till badrummet, det har jag inte gjort på tio år. I och för sig så skulle jag mycket hellre vilja ha dörren öppen och en tjej som springer in där när jag startar dammsugaren

föregående dag
nästa dag


© Filuran 2006