Torsdag

Igår så var jag och Robban i centrum och handlade lite, bara nödvändigheter som mjölk, bröd och öl. Ganska skönt att komma ut lite.

Idag har färden gått mot Västerås. Vi bestämde igår att vi skulle åka vid tio men vid sju började dom borra ovanpå och jag höll på att få ett bryt. Jag ringde till Byggsnubben Rolf och han upplyste om att det är golv som håller på att läggas. Va faan!! Måste man borra fast golv liksom?? Dessutom så talade han om att dom kommer hålla på hela nästa vecka med golvet. JAG LÄNGTAR TILL SUNNERÅ NU!!!!!!!!

Helt hysterisk ringer jag Mamma och då fick jag åka dit och lägga mig och vila lite. Lyckades nästan somna in lite innan det var dags att åka iväg. Hur trött som helst när vi startade men när vi kom framemot Enköping började det kännas bättre.
Jag hade tänkt att tvinga Mamma att köra från Ica i Hummelsta men den affären hade lagt ner så vi stannade aldrig där. Istället för att handla där så fick vi handla på Ica Maxi i Hälla, nåt stort shoppingområde ungefär som Kungens Kurva och Länna hemma. Jag insåg att Mamma aldrig skulle köra från den parkeringen så jag körde en bit till. När vi började närma oss målet så tvärstannade jag på en busshållplats och så fick Mammsen äntligen köra. Det märktes helt klart att hon inte kört bil på ett år. Hoppas hon övar till sig ordentligt så att man kan vara lugn för hennes bilkörande över sommaren.

Nu ikväll funderar jag på att ta en öl eller två, absolut inte mer eftersom golvläggarna börjar sju på morronen!

föregående dag
nästa dag