Fredag

Byggjobbarna har varit oppanpå sen typ halv åtta imorse, däremot så verkar det som att man faktiskt inte behöver borra fast golv längre. Det gick att se tv, läsa och prata i telefon medans gubbarna höll på där uppe.

Jättefint väder idag! Nu kommer pekpinnen: Sola inte mellan elva och tre! Ozonskiktet är tydligen jättetunt just nu.

Senare idag blir det grillning, MrT kommer över. Lite av en avskedsfest då jag hoppas på att komma iväg norröver nu i helgen. Fattar ni att jag längtar så jäkla stenhårt? Samtidigt så vet jag att det kommer finnas massor av Majsminnen där men jag har ju lovat gumsepluttan att elda upp favvoråttan så att hon och Melle får den tillbaka.

Igår fick jag alla papper från f-kassan. Yey! Jag har fått till ett kuvert som ska till Afa så nu återstår bara problemet att skaffa frimärke och få det på lådan och sen är det klart till september 07. Hoppas att jag nu kan koppla bort lite av ekonomipaniken, jag tror i och för sig att det blir lite svårt eftersom jag senaste veckan skuldsatt mig rätt kraftigt för sjukhuskostnaderna.

Idag ringde jag pysselkillen för jag hade ju upptäckt att jag inte hade några recept hemma och lite halvtaskigt med medusiner. Han skulle ordna det och till hösten ska vi sätta igång med nån slags rehabgrejs. Hoppas verkligen att det kommer gå bra med det och att jag är igång innan september 07 så jag slipper all press från f-kassan om papper och sånt.
Men fattar ni? Jag kanske kan vara frisk och fungera i arbetslivet om ett år! Håll alla tummar som går för att det kommer bli så, det gör jag!

Nu blir det en öl på balkongen! MrT blir väl inte så impad men, men....

föregående dag
nästa dag