Lördag

Gårdagen tillbringades med att ringa norrut. Jag kände att jag behövde berätta om Majs för några personer. Alla saknade oss och blev glada över att vi äntligen är på gång upp. Så nu känns det lite bättre att åka när jag allafall inte riskerar så många frågor om Majs.

MrT kom ju på grillmiddag och vi hade himla mysigt faktiskt. Hann med att se två filmer, Varannan Vecka och Zozo. Båda filmerna var helt till belåtelse!

Imorse försökte jag väcka MrT vid tio eftersom han brukar säga att han ska upp då, han var totalt okontaktbar! Vid tolv så fick jag äntligen liv i honom. Då hade Mamma och jag redan hunnit ombestämma oss och kommit på att vi inte åker idag.

Efter lite fika och en jättesöt Peter Pan-film så baxade vi in cykeln i Cajan och sen åkte vi till Mammsen och hämtade byrån. Den gick in!!! Cajan the lastbil!! Det kan ju hända att det blir lite svårt att få in resten men Mamma har plats över i sin bil så det kommer ordna sig.
Jag har som vanligt packat lite halvt oplanerat och fått till två väskor, en med kläder och en med hygien, hår och saker. Jag har dessutom en rätt stor kartong med en golvlampa och böcker och en telefon, har inte riktigt planerat vart jag ska ha den liksom. Sen imorron så ska kylväskan packas och så har jag en annan kasse med ät och drickbara saker som inte behöver stå kallt. Cirkus as usual när jag ska iväg!
Det känns väldigt konstigt att bara behöva packa till sig själv, Majsan hade alltid med sig typ två stora kassar och så sig själv i buren. Om hon varit med hade jag nog fått lämna något hemma, typ byrån. Lite kort om huvudet är man ju, jag hade ju tänkt packa ner saker i byrån men nu idag när vi hade fått in cykeln och skulle ha in byrån så blev det så att byrån hamnade under cykeln så nu blir det jäkligt svårt att få i nåt i lådorna så det får bli mer väskor istället.

föregående dag
nästa dag