Torsdag

Vilken cirkus!!!

Först så kom Scorpan hit och hjälpte till med parabolen. Felet jag hade gjort var att fästet satt uppåner. Jag har tittat flera gånger nu och jag kan fasen inte se nån skillnad. Nu har vi allafall signal. Allt frid och fröjd så långt. Sen blir det inte nån bild Vi norskresettar boxen och väntar men det kommer ingen bild. Ringer Canal Digital som säger att vi ska göra boxen strömlös i en minut och sedan ställa den på Kanal5 och vänta en timme. Ingen bild. Ringer upp CD igen och då säger killen att han ska skicka ett nytt kort. Skitkul liksom! Torsdag idag och kortet går iväg imorron från dom och förmodligen hem till Stockholm eftersom jag glömde säga direkt att jag ville ha det till landet och när jag kom på det och ringde för att ändra så gick det tydligen inte att bara styra om kortet till en annan adress. Tjejen jag pratade med fattade inte ens min adress här på landet, hon kunde för sitt liv inte förstå att man kan ha en adress utan ett gatunamn. Vi får välan se hur det blir på måndag för då borde kortet rimligtvis anlända till den ena eller andra adressen. MrT är förvarnad att han nog måste skicka upp kortet

Scorpan far iväg hemåt med dörr trots att ingen bild visat sig. Han fick en jättefin dörr med lås och sån där sidofönster.

En liten stund efter att Scorpan lämnat gården så kommer en polishelikopter och flyger runt ovanför gården. Sen ser vi att det är polisbilar ute på vägen och en annan bil och polishunden skäller och folk skriker. Helikoptern landar på gården, tur att vi har stort! Mer poliser anländer.

Till saken hör att jag har varit här uppe typ alla somrar i hela mitt liv och för två år sen så såg jag för första gången en polis i närheten och det var på affärn nere på byn. Innan det har jag inte sett poliser här på mils avstånd. Idag fick jag se halva norrlands poliskår!!
Anledningen till pådraget var två ungjäklar som tydligen rånat och väskryckt och sån skit. En kille och en tjej. Vad sjutton gjorde de två här mitt ute i ingenting??? Brotten de begått hade dessutom inte skett här i närheten, vi frågade nämligen polisen om vi skulle behöva låsa dörrarna hädanefter och han sa att det skulle vi nog inte behöva.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006