Söndag

Vilodag idag!

Både igår och i förrgår så har jag varit ute och cyklat nästan en och en halv mil på grusvägarna. Med min fina cykel som jag fått av systersonen och hans kompis för en massa år sen, den funkar kanonbra förutom att kedjan brukar hoppa av och att den rasslar massor. Tyvärr så har jag fått lite ont i händer och axlar av cyklingen, jag fick ta bilen till duschen efteråt för att jag inte fixade att bära kläder, handduk och tvålar. Jag hoppas att det går över och att tassarna vänjer sig vid att cykla på grusväg.

I fredags så hade vi senaste kontakten med polisen och bad att de ska flytta på bilen som fortfarande står kvar på skogsbilvägen. Först så var det fordonsägarens advokat som hade hand om det men till slut så blev det krimchefen. Undrar just när sjutton den kommer att flyttas??? Jag har god lust att ringa bärgning och ställa den utanför polisstationen och låta bärgaren lägga räkningen i deras brevlåda.

Jaja, vi får välan se hur lång tid det tar. Vi ska ju snart hem och då kan vi ju hoppas att den är borta tills vi kommer tillbaka.

Idag lärde jag mig även att det inte är bra att kliva i juniorsängar. Syrran släpade in en sån i tvrummet för att få ligga och titta på tv och idag skulle jag gå över den och då rasade botten. Så nu börjar projekt laga-säng. Inget jag tänker göra utan skruvdragare så det kan ju dröja lite tills det blir klart eftersom jag i år glömde allt vad verktyg heter hemma.

Som ni märker så blir det tyvärr inte uppdaterat här varje dag nu under sommaren men jag ska försöka att skriva i allafall minst två gånger i veckan, vi får se hur det går med det själv så hoppas jag på att det kommer gå finfint

Till sist en liten fråga: Hur fasen gör man för att surfa med datorn via mobilen?? Jag trodde att det skulle funka genom att bluetootha mellan dator och mobil och så att mobilen kopplar upp sig men det går tydligen inte.

Tips emottages tacksamt!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006