Söndag

Idag har vi varit till Gimdalen på fika. Sommarkafé på samma ställe som puben är. Jättegott!!! Kakor och tårtor i massor fanns det, och rullrån!! Fikandet tog flera timmar och var riktigt trevligt.

Väl hemkomna så hade JPH ringt Han smsade för ett tag sen om att han kanske skulle komma förbi här men inte fasen trodde jag att han verkligen skulle göra det. Han undrade om det var okej att han kom och hälsade på imorron mitt på dan och det är väl klart att det är okej liksom. Vi får väl ladda upp med köttbullar om han stannar på mat För er som inte känner till så mycket om JPH kan jag berätta att han är något kinkig just vad gäller mat.

Efter en något sen middag så blev det en tvkväll. Jag tror inte jag tittat såhär mycket på tv på hur länge som helst! Hemma tittar jag ju aldrig även om tvn är på i stort sett hela tiden, då lyssnar jag mest och tittar till den om den blir tyst för då är det nog nåt som inte funkar. Men här liksom, tittar i massor!! Mest tror jag det beror på att jag kan, innan i sommar så har vi haft en halvdålig bild på Svt1 och inte nåt annat.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006