Onsdag

Men fyyyy!!!! Fatta vad med räkningar jag hade!!!! Tur att jag har världens bästa Mamma som står för allt utom öl och cigg när man är på landet!!!

Nu vet jag inte riktigt vad jag väntar på mest, att MrT ska bli utan ungar eller att systersonen med flickvän ska komma hem. Tror det är MrT som drar mest

Fick mess från JPH idag där han undrade om adressen hit, fick ett till där han sa att det var fint här JPH tyckte att det saknades gästbok, och det gör det ju. Jag vet ju inte hur man gör sånt och jag vill ha den här på sidan och inte på nåt annat ställe. För länge sen så frågade jag Lain om hon hade koll eftersom hon har gästbok men hon har extern. Nån som kan??

Biran med H har redan hunnits med. Hon är nu hemma och fixar räkningar och grejs och sen blir det en till Varför vänta liksom???? När vi nu suttit och pratat i några timmar så känner jag att jag saknat den tjejen, hon är en av de människor som förstår hur det är att inte kunna komma upp ur sängen en morron för att man mår pest. Även hon har hittat hit, välkommen!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006