Fredag

Helt färdig nu ju!!!

Idag skulle vi flytta ut sofforna och tvättmaskinen i garaget för att systersonen ska veta vad han ska ha med sig. Det blev inte riktigt så lätt. Två kuddar och två gavlar fanns liksom inte så då letade vi och hittade en hel del annat som vi tog till sopen. Hur svettig som helst så blev det ett lass till sopen och sen så bjöd Mamma på lite käk.
Syrran hade som vanligt inte några stålars med sig så hon fick handla på mitt ica-kort. Vi åkte till världens bästa Ica och handlade för jag skulle ha rundsticka. Varför? Jo, nya projekt!! Nu ska jag se om det går att sticka en höståvårbuff eftersom de vanliga buffarna är så tunna att det blir lite kallt när man åker hoj i början och slutet av säsongen. Vi får se hur det går.

Jag har mailat lite med Jifer idag och vi har nästanbestämt att vi ska gå och äta när hon slutar jobbet imorron. Jag la in en reservation eftersom man aldrig vet hur dagarna artar sig men jag hoppas verkligen att vi kommer iväg. Lite struligt blir det dock, Jifer har glömt sin mobil på landet och är därför utan. Hur sjutton klarade man sig förut?? Innan mobiltelefonerna alltså. Helt sjukt att bestämma t-bana och träffpunkt, jag är ju världsmästare på att missa kommunala färdmedel!!

Messade med en annan världsmästare idag också. H är numera världsmästare på att sova middag sörrni!! Just nu så verkar hon dock ha försvunnit lite, hon skulle till Farsta och handla lite och har nog kommit bort eller nåt. Hoppas hon kommer tillrätta snart!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006