Lördag

Systerson och flickvän anlände planenligt! Resan hade gått bra förutom nån fyllskalle som raglade längs stora E14, men men, det får man ju ta en fredagnatt i norrland

Precis i sämsta tid för mig, jag hade vaknat lite innan de ringde och hade nästan somnat när de körde in på gården. Upp och välkomna och se till vart dom ska sova. Jag gick och la mig sen direkt och försökte sova, det gick ju inget vidare. De gick runt och tittade på saker och var nog inte lika trötta som jag. Tur vi har stort hus så att man inte behöver vara i samma rum och trängas. Det hörs mest lite dova ljud när folk går i dörrar och lite knarr när nån går i nån av trapporna.

Såna här dagar på byn idag! Det började väl egentligen som hemvändardagar men har på senare år blivit mer knallar, mer matservering och mer kul.

Iår är det inte så mycket uppträdanden och sånt utan det är ett band som spelar på puben. Jag tror jag ska åka ner å titta vad det är för nåt. Det kan ju vara nån där som man känner igen, eller nån som känner igen mig.
Känns som att man är lite seg efter nattens händelser men det går nog bra ändå. Men helt klart är att det känns som att Cajan får följa med dit ner om jag åker dit.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006