Torsdag

Men alltså!!! Vet ni? Den där läskiga tavlan på pojken som fanns i prästgården i Borgvattnet, vi har en sån tavla här! Med samma pojke på!!!

Nu står han framme och vi kollar hela tiden om han gråter eller ler eller nåt. Samtidigt så är det ju lite halvhäftigt att vi hittar honom typ dagen efter vi varit i Borgvattnet. Den tavlan som vi har har min faster fått på sin 10årsdag av sin mamma, min farmor alltså. Min farmor var lite häxa, eller vad man ska säga, och intresserad av sånt som är lite mystiskt och spådomar och grejs.

Igår så kom snickarn hit! Fönsterbytning är på gång. Han börjar halv åtta på morronen så nu blir det konstigt med sovandet igen. Igår så lyckades jag somna om när han hade fika Snickarn tror INTE på spöken och tycker vi är lite halvknäppa med den där tavlan på pojken.

Jag vet inte om det beror på störd sömn eller nåt annat men igårkväll och idag har jag haft attacker av Majsansaknad. Idag till och med ringde jag MrT och frågade om han kunde skicka upp Tyson. Tyson är en av hans katter och min favvis. Han förstod faktiskt att jag bara behövde prata nån minut för att jag var lessen och det är nog första gången, eller det är det ju inte men allafall.

Jag har grinat så himla mycket att linserna inte sitter ordentligt utan far omkring i ögonen. Tur att jag har den där cremen som verkar svalkande att smeta på.

Idag tittade jag in på internetbanken och såg att jag har 600 spänn kvar!! Underbart att jag inte hinner få några mer stålars innan min födelsedag

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006