Lördag

Det blev fisk!! Jag behövde dock inte filea för de vågade inte väcka mig Jag frågade varför men Mamma sa bara att det vågar man inte. Inte vet jag vad hon menade med det.

Däremot så är jag nu helt övertygad om att lilla Mamma inte förstår sig på varför jag är sjuk. Idag så bara tog jag slut, sånt förstår inte Mamma utan då tycker hon att man är slö. Förvisso tycker hon att det ser så slött ut när man ligger i soffan och tittar på tv...
När jag äntligen kunde gå och lägga mig så störtgrinade jag. Jag hade alltså kämpat hela dagen för att hålla skenet uppe inför Mamma. Det blev helt sjukt, så nu är klockan imorron när jag skriver detta. Nu har jag för säkerhets skull ångest inför morrondagen eftersom jag inser att jag kommer vara helt slut då och Mammsen inte kommer att ha förståelse för det.

Fotboll är en skitsport!!! Hammarby torskade mot Örgryte. Örgryte har liksom inte en enda seger innan idag i årets allsvenska och Bajen leder. Dessutom var det hur struligt som helst att över huvud taget få se matchen. I god tid så ringde jag Canal Digital och beställde matchen, ställer mig på rätt kanal och ser att det funkar. Tio i fyra går jag upp och bänkar mig framför tvn och då visar dom Kalmarmatchen Jag ringer upp Canal Digital och får sitta i telefonkö i tjugo minuter, då har alltså matchen redan varit igång i tio minuter när jag får prata med stackars Sture. Han berättade att nån klantskalle har lagt ut matcherna på fel kanal. Men alltså!!! Jag frågade vad jag egentligen betalar för och slapp då betala, som tur var. Typ tjugo minuter in i matchen så får jag äntligen bild. Det är ju inte klokt att det ska vara så himlans svårt att beställa matcher och så mycket strul jämt och inget är mitt fel liksom. Jag har allafall ännu inte betalat en enda ppv-match!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006