Söndag

Men hallå!! Igår kom det en polsk bärplockare in på gården, han hade tappat bort bilen och undrade om vi hade en karta. Vi hade ingen karta men vi såg till att han fick lite vatten. Grannen hade karta så vi gick ner dit med bärplockaren. När han såg på kartan så visste han vart han hade bilen och grannen skjutsade honom till kraftledningen, eftersom han skulle kunna följa den och komma till sin bil. Att översätta kraftledning var tydligen inte så lätt för det blev the electric way, helt sjukt ju!!! Jaja, bärplockaren förstod allafall vad grannen menade.

Idag har jag även börjat på nytt projekt! Denna gång virkning. Meningen var att det skulle bli en filt, det blir nog det så småningom men det kommer gå åt massor av garn, jag har nu använt fyra nystan och det har blivit som en halsduk ungefär och ändå så virkar jag så att det blir hålmönster.

Nu är det imorron kvar här och sedan hemfärd. Just nu känner jag att jag varit här så pass länge att jag faktiskt längtar hem på riktigt. Det känns som att det kommer bli jäkligt skönt med badrum inne, gångavstånd till centrum och så. För att inte tala om att jag saknar garn nu!! Jag tar nog vägen förbi den affären på hemvägen så att jag har lite hemma på en gång med tanke på hur mycket det kommer gå åt till filten liksom...

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006