Söndag

Igår frågade jag om MrT ville gå och äta middag med mig. Helt chockad blev jag när han ringer vid halv ett på kvällen för att berätta att han är hemma Just då var jag lite trött men trodde allafall att det skulle bli en middag. När klockan idag var efter middagstid så skickade jag ett sms till honom och skällde, jag tycker att det hör till vanlig hyfs att allafall höra av sig och säga att vi skippar middagen. Han ringde upp Det hördes att han var besviken över sig själv. Att han tamejfasen aldrig kan lära sig en sån enkel grej liksom.

Istället så blev jag hemma hela dan och det var väl i och för sig inte så dumt för jag fick tvättat massor och filten framskred med stormsteg!

Tidigare på dagen hade jag messat lite med Lain och hon hade sett när jag och Cajan åkte iväg och handlade garn, jag såg inte henne. Då hade jag så grymt ont i axeln att jag knappt kunde komma in i bilen, jag kom inte upp ur sängen förrän på eftermiddagen på grund av det. Nu känns det som tur är bättre så jag tror inte att det blir nån större katastrof av detta.

Ja men just det, igårkväll när jag skulle ta en rostad kvällsmacka så brann brödrosten upp! Helt sjukt ju! Jag var så himla sugen på rostad macka så jag försökte istället rosta mackor i stekpannan. Det gick inget vidare, jag brände upp typ en halv rostbrödslimpa innan jag fick till en skiva som gick att äta. Inte fick jag med mig nån ny brödrost hem heller eftersom jag hade så jäkla ont när jag var och handlade att jag inte fick ner nån från hyllan i affären

Imorron, då är det derby på Söderstadion!! Bajen tar emot Djurgårn. Känns som att det bästa alternativet är att stanna hemma och se matchen på tv men man vet ju aldrig

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006