Onsdag

Idag blev det skilsmässa Cajan är hos verkstan. Ända tills på fredag, jättelänge ju!!

Efter att ha skiljts från Cajan så kände jag att jag måste shoppa bort min ångest. Eller, jag skulle till Elfa och hämta en grej jag beställt. Efter Elfa gick färden mot Farsta och Kicks. Jag skulle ha silkesdroppar och den sorten som jag brukar ha var slut så jag fick prova en annan, jäklar vad bra den är!! Från Clinique och jättedyr men som sagt väldigt bra! Fick även med mig lite annat kul därifrån, en ny lipgloss bland annat och ett par solglasögon. MrT var väl inte sådär himla impad av att gå på Kicks men det är ju smällar han får ta när jag genomgått skilsmässa.

Han blev lite gladare sen när jag ordnade ett par gummistövlar åt honom. Han hade tappat bort sina och som av en händelse så hade Pappa ett par som stod i bastun som passade alldeles utmärkt.

Igår så frågade jag Lain om vi skulle fika men det skulle vi inte så då frågade jag senare på dagen om vi skulle ta en öl i solskenet. Jag fick inte ens nåt svar och tyckte det var lite otrevligt, Lain brukar alltid svara. Idag fick jag förklaringen. Stackars Lain ligger hemma och äter penicillin för hon har lunginflammation. Krya på dig!

Lite otajmat detta med sjukdom, jag har inte träffat Lain sen dagen efter att Majsan dött och vi har ju tänkt att ses lite nu när jag är hemma. Vi får se om vi hinner ses eller om vi får ta det sen.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006