Fredag

Igår höll fasen min lampa i vardagsrummet på att starta en mindre eld. Den står i hörnet tillsammans med yuccapalmen och bladen från palmen hade efter sommarens bortåkande lagt sig på lampan så när jag tände den så började ett av bladen brinna Efter att ha varit tillsammans med en brandskyddstekniker i massor av år så fixade jag ju detta galant Jag behövde inte ens använda brandsläckaren!!

Pratade med syrran igår och hon och Izas matte skulle åka och shoppa lite och jag bestämde mig för att följa med. Vi ska köpa trådlösa telefoner. Den där adaptern som jag köpte på Elfa kostade dryga tvåhundringen och ny trådlös telefon 199 på elgiganten, snabbt bestämde jag mig att köpa ny istället. Hoppas bara att det inte är värsta skittelefonen, syrran sa i och för sig att det är panasonic men man vet ju aldrig, rapport om detta kommer.

Pratade en gång till med H igår och hon undrade när vi skulle ses. Jag åker ju till helgen så vi bestämde att då får vi ses idag. Hon har sina ungar men dessa är ju stora så vi kan nog umgås lite allafall.

Bäst att jag börjar göra mig iordning inför dagens aktiviteter!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006