Tisdag

Dagarna bara susar iväg!

I söndags så åkte vi allafall iväg till landet, skitkul att köra när det regnade hela vägen. Jag var så himla trött och hade så himla ont i axlar och ena handen när vi kommit fram, som tur var så gick det över rätt fort, eller över, det gör inte lika ont nu.

MrT hade bara missat en grej till jakten, nämligen jaktkort. Det ordnades på måndagen genom att åka till posten och betala in lite stålars. Nu får han vara med och panga och jag tror han tycker det är jättespännande, det är hans första älgjakt i hela livet.

Idag har Rune, en av jägarna, skjutit två älgar. Jag frågade varför dom är så många som jagar när det bara är han som fäller nåt

Nu finns det fyra jakthundar på gården. En av dom, Bagge har nu i två dagar fått ligga kvar här i en bil medans de andra varit uppe på skogen och tagit reda på älgarna. Idag tyckte jag lite synd om honom så jag tog ut honom på promenad, han hade ju fått vara själv där i fyra timmar liksom. Hans ägare blev inte arg över det så om Bagge får vara ensam imorron också så tar jag väl ut honom då med.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006