Söndag

Merparten av jägarna har åkt hem nu. Endast en är kvar och han ska upp och kika efter nallen imorronbitti. Jag tror även att en till jägaren kommer hit imorron, han som ska titta efter björnen har nämligen inte nån bil med sig så jag tror att den andra kommer och hämtar honom så att han kommer hemöver.

Tomt utan voffsingar på gården. Den jägaren som är kvar tycker att jag ska skaffa hund eftersom jag tycker så mycket om såna. Jag tror helst att jag vill bli frisk och skaffa ett jobb först!!

Idag har jag för första gången i mitt liv lyckats beställa en ppv-match!!! Inte ett enda krångel faktiskt! Sen så gick matchen inte sådär jäkla bra men allafall.

Jag har gått in på projekt mössor nu. Först gjorde jag en till mig själv för att det var kallt och sen frågade jag Mamma om hon ville ha en och det ville hon. Mössan till Mammsen blev klar igår och hon tog den på sig när vi åkte dit där man känner sig så välkommen jämt, det var ju bara det att mössan blev kvar där för Greta tyckte om den och ville ha en sån. Igårkväll och idag så gjorde jag en ny mössa till Mamma och den fick hon med förmaningen att inte ge bort den!

Senare under dagen så fick jag även till en ny mössmodell till mig själv. Kanske att dessa mössmodeller så småningom kommer på shopsidan, vi får se. Dessa mössor virkas och det går ju åt en massa garn, jag tror att det går åt mer garn när man virkar än när man stickar

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006