Torsdag

Idag har sotarna varit här! Jag känner att jag är enormt populär hos Mamma idag när jag är helt slut och fortfarande har ont i magen när det är massor av städning efter sotarna. Men, men, vad ska jag göra liksom.

När jag mår såhär så längtar jag hem. Det är lite lättare att vara dålig i magen hemma där jag har krypavstånd mellan säng och toa, här är det ju utedass som ligger en bra bit bort som gäller. Men, det som är jobbigast är att Mamma ser hur jag mår, när jag är hemma så blir det ju mest telefonsamtal med Mor och då ser hon ju inte. Jaja, om en vecka är jag hemma igen och just idag känns det som en evighet dit, men sen när jag väl är hemma så saknar jag ju att vara här så det är ju inte alltid så lätt.

Pratade med MrT idag. Han vet inte vad han ska rösta på Han är en såndär som alltid röstat likadant och så nu så vet han helt plötsligt inte. Hoppas bara att han INTE röstar på GP.

MrT har nu fått in sin bil på verkstan och har Cajan till låns, han vill nog inte att jag kommer hem för då får han ju inte ha Cajan längre. Det är ju hemskt vad beroende man är av bil, allafall jag och MrT.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006