Fredag

Att man aldrig kan få vara glad en längre tid alltså!!! Igår pratade jag med lilla Mamma och hon beklagade sig över att telefonräkningen på landet var 800:- för juni, juli och augusti. Hon sa att hon tycker att det är ett väldigt ringande, jag har kanske ringt ett samtal eller två om dan och vissa dar inget alls. Jag var helt knäckt igår efter detta samtal.

Efter det så ringde jag syrran, vem annars ska man snacka om sina föräldrar med liksom Jag vet inte om vi hade nåt bra att säga egentligen men det kändes allafall lite bättre.

När jag och syrran pratade så kom MrT och plingade på dörren. Vi hade ju bestämt att vi skulle se fotboll. Jag såg matchen lite sporadiskt för jag kunde inte koncentrera mig men jag tror det blev oavgjort.

Eftersom jag tappade lusten på typ allt när jag fick reda på att jag ringer så fruktansvärt mycket så tror jag att jag tar det lite lugners idag. Jag hade ju tänkt gå hem till Mamma och hämta cykeln men jag känner inte så mycket för det just nu faktiskt. Lite synd att jag har motorcykeln där för annars skulle jag tagit ut den idag för det är jättefint väder och varmt och skönt ute.

Jag ska ringa syrran och höra om hon har vaknat nu.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006