Måndag

Idag har jag äntligen fått skivan BajenForever!!!

Jag erbjöd H skjuts hem och så läste jag in den i datorn när vi var där. Vi började läsa boken Gamla Tanter Lägger Inte Ägg och skrattade så tårarna sprutade! Så småningom kom vi iväg och gick då och fikade i centrum och sedan vidare till bokaffären, jag bara måste ju köpa den där boken liksom!! Tyvärr så fanns inte boken i affären utan den fick jag minsann beställa så nu måste jag vänta i 3-5 dagar Vi kom även iväg till Ica och jag fick alla burkar pantade, eller de som jag hade packat ner i Cajan allafall. H tyckte jag var lite elak eftersom hon fick panta burks för 25:- och jag bara för 24,50

Innan allt detta så åkte jag hem till min lilla Mamma, jag tänkte lämna tillbaka hennes virkkrokar och passa på att titta på fotona från i somras. Jag gjorde det jag tänkt men Mamma var inte hemma, inte har hon ringt heller, hon borde ju göra det eftersom jag ringde på hennes mobil bara för att höra att den låg där hemma nånstans. Jaja, dagen är ju inte slut än.

Nånting som däremot är slut är jag, känns som jag blivit överkörd av en ångvält! Ikväll blir det lugners och sänggående tidigt. Natti på er!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006