Tisdag

Jahaja, nu har jag kommit på varför det var såna grymma köer på alla bankomater igår. Lön! Jag kunde för mitt liv inte begripa varför det var så mycket folk överallt, jag som inte gillar mycket folk liksom. H sa igår att om man inte har en spänn på sig så pissar hundarna på en, som tur var fick jag en krona av henne att ha i fickan så jag skulle slippa voffsingarnas pink för det verkar som att jag får vänta några dar med att uppsöka en bankomat.

Idag ska jag träffa pysselkillen! Får se hur det går. Rapport om det kommer väl imorron dårå.

Det känns allafall bra att jag har kontakt med H igen eftersom hon är en som begriper sig på hur jobbigt sånt är. Förut hade jag Lain, som är i liknande situation, men vi har inte setts sen midsommar och ej heller pratat ens. Lain var sjuk när jag var hemma förra svängen så då kunde vi inte ses och nu har jag inte ens hunnit med att messa henne en fråga om fika.
Helt sjukt hur tempot ställs om från landet till stan. Nu är det ju ta mig sjutton fullt upp hela tiden. Jag ska nog gå i strejk och behålla samma tempo som jag har på landet!! Tyvärr är det ju bara ett problem, allt runt omkring en går mycket fortare här och det är svårare att påverka tempot själv liksom.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006