Lördag

Eftersom jag aldrig varit tjock förräns jag blev sjuk så har jag en hel del tankar om detta. Som igår, fatta hur glad man blir när man kommer i ett par byxor som varit omöjliga att komma i jättelänge!!! Sånt har jag ju aldrig funderat över förräns de senaste åren. Men glädje infinner sig och byxorna är så jääääla snygga att man bara dör!!!

Frolicarna har kommit ur fickan och ligger nu prydligt i ett ljus Det är ett klotljus som har brunnit lite så det liksom blivit en skål.

Maxihandlingen gick väl sådär. När jag skulle iväg så skulle jag förbi H med frysklampar, Robban har inte såna basgrejer, och fick en kopp fika med tillhörande cigg. Vi kollade klockan för H skulle passa en buss för att åka till landet och jag ville ju komma innan alla andra skulle handla. Jag trodde helt klart att jag skulle komma före men ack vad jag bedrog mig, så himlans massa folk!!! Jag får ju panik på sånt och hoppade över det mesta på handlingslistan, cola fick jag dock med mig hem för av nån outgrundlig anledning så var det helt tomt vid drickahyllorna. Sjukt? Jaa, jag trodde folk skulle handla läsk till fredagsmys och grogg liksom.

När jag är på väg hem så ringer Lund och säger nåt om att hon fått sin skärm, jag förstår inte så mycket och ber att få ringa upp. Utan headset och med manuell växel i bilen och fredagsrusning i Sthlm så gick det inget vidare att prata i telefon liksom. Jag ringde upp när jag kom till min parkering och fick reda på att hon fått ut en ny skärm på försäkringen och att det var lite halvstruligt. Hon skulle be sin puckade äkta hälft att hjälpa henne att montera, jaja, nåt ska han väl vara bra till.
När jag stod och packade ur bilen, medans jag pratade med Lund, så passade jag på att smälla av en nagel. Det blödde som sjutton och jag fick mycket bråttom att vira in fingertoppen i nånting, det råkade bli det som var närmast, det vill säga min cocacolakasse och den är ju inte mjuk direkt.

Jag har numera repat upp min filt, som jag började virka i somras. Den blev inte alls som jag tänkt. Nu har jag börjat på en ny och hoppas att den blir mer som jag har tänkt mig. Jag ska ju ha filten i soffan eftersom den gått sönder, jag inbillar mig att en filt är billigare än en ny soffa liksom.

Här är valresultatet från valet 2006. Det totala resultatet. Själv så gillar jag kärlekspartietmen eftersom jag inte visste om det så röstade jag tyvärr inte på det. I och för sig så verkar det bara vara jag och Hemske som är intresserade av valresultatet men jag hoppas att jag på detta sätt får några till intresserade av det.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om vi inte hade haft ett skelett skulle vi ha varit kräldjur. Och då hade skoaffärerna inte fått sälja så mycket"
Mikael, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006