Onsdag

DISASTER!!!! Mitt lilla söta usbminne är borta!!! Jag har letat som en tok på alla möjliga och omöjligt ställen. Detta minne innehåller alla bilder till min filuranshopp och det är katastrof att det är borta!!! Jag vet att jag satte på sånt där band på minnet för att det inte skulle komma bort, förmodligen så har jag lagt det på nåt stensäkert ställe just för att det inte ska komma bort också. Jäklar!!

Igår höll jag även på att sy lite, jag har ju elektrisk symaskin nu Helt plötsligt så bara sprakar och blixtrar det till och lampan på den dör. Jag tyckte väl inte att det var nån större katastrof, bara byta lampa liksom. Men, det var inte nån vanlig päronlampa utan nån konstig variant som jag aldrig sett förut, inte ens sån som man skruvar fast utan nån annan konstig modell.

I måndags, när MrT var här och såg fotboll, kom jag på att jag kanske kan göra lååånga armband som går att ha som skosnören. Men alltså, det tar ju hur lång tid som helst!!! Skosnören är väääldigt lååånga, allafall när man ska tillverka på detta sätt.

Igår fick jag äntligen iväg ett meddelande till Lain. Fick inget svar. Undrar just vad som hänt. I somras så slutade hon skriva på sin hemsida, vi pratades vid i telefon då och hon sa att hon slutat sova. Tänk om hon fortfarande inte kan sova liksom

Jag försökte även få tag på H för att diskutera måndagens match. Det gick inte heller nåt vidare. Jag försökte i och för sig bara på msn och H är ju inte nån datamänniska så jag kanske borde messat även henne.
Till slut så blippade H allafall men då var det ju tv och sänggående. Vi kom allafall fram till att idag är det ju kanelbullens dag och då borde man gå och fika!

Igår tog jag fel krydda när jag skulle laga mat. Det blev rosmarin på laxfilén, inte alls dumt kan jag meddela. Så nytt recept hittat liksom

Nu börjar dessutom min årstid!! Äntligen! Igår så mysades mitt hem till med 39 värmeljus och 4 långljus.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Adam är döpt efter mig. Han och Eva åt äpplen. Men bara en gång, sen var det kört på nåt sätt"
Adam, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006