Fredag

Usbminnestatus = still gone

Jag måste nog gå datakurs! Jag har nog klickat i nån ruta för öppna-så-många-fönster-som-möjligt-vid-start i Maxthon. Dessutom så är det nog iklickat att öppna-länkar-i-sidor-helst-flera-stycken.

En av sidorna som öppnas när jag startar är http://www.faktoider.nu, jag har aldrig sett sidan förr men den är ganska kul. Om det bara var sådana kul som öppnades ändå
Ett av forumen som jag hänger på, det är en sån sida som inte öppnas från början även fast den borde det, när jag då gick dit manuellt så öppnades en 20 fönster ungefär Ett för varje tråd!!! Tur att jag kommer till senaste inlägg och inte till nån avdelning där det finns miljoner trådar.
Jag funderar starkt på att avinstallera och installera igen. Å jaa, jag har kört adaware och spybot och sånt.
Det här är inte nåt som börjat plötsligt, utan det har mer smugit sig på och blivit mer och mer fönster. Kan det ha nåt att göra med att jag satt på modem i somras? Det var då det började. Dessutom så verkar alla sidor uppdatera sig av sig själva, säkert nån inställning som jag missat igen. Jag har ju liksom bara ställt vissa sidor på att uppdatera sig. Lite halvjobbigt när jag håller på att skriva inlägg på mitt favvoforum och sidan helt plötsligt uppdaterar sig och allt jag skrivit försvann.
Jag känner precis på mig att Scorpan med flera kommer säga att det här datastrulgrejset verkar helt normalt i min värld. Dom kommer bara skratta åt eländet, det är snart så att jag gör det själv liksom.

Sopen fick besök igår och så även Classe. Classe i Farsta var mycket roligare än sopen kan man säga. Jag skulle ha mera glödlampor men hittade även små söta timers och så köpte jag sån där fjärrkontroll som man kan ha till lampor och andra elgrejer. Har ännu bara kopplat in en fläkt men snart orkar jag väl gräva fram kontakterna till lamporna jag verkligen tänkt ha det till.

Var även och fikade med H. Inte bara fikade utan fixade foto till hennes körkort också, hon tappade bort körkortet typ 2003 eller nåt och har inte ordnat nåt nytt sen dess Jag åt kanelbulle eftersom jag missade det igår och H drämde till med värsta chokladtårtan!

Jag fick hem en ny lampa till symaskinen, det fanns på elaffären i centrum, det är en bra elaffär

Igår blev det en myskväll hemma med MrT. Najjsigt!!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Plötsligt vaknar man en morgon och har fått grått hår. Man hoppar upp ur sängen och stirrar i spegeln, men det hjälper inte att ropa hjälp"
Ellen, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006