Lördag

Usbminnestatus = upphittat!!!

Igår blev det billigfika med H, det vill säga hemmafika. Vi lekte med namn och hade trevligt. Åsså sparade vi minst en tjuga var H fick, eller köpte, nagellack av mig och prutade ner priset till 39,50 för det var allt hon hade. Jag är inte ens säker på vad det kostade från början. Allt detta för att jag inte skulle åka och köpa en vattenpipa liksom

På kvällen så messade JPH, jag åkte och träffade honom. Vi spelade biljard och hade mycket trevligt. Jag hoppas verkligen att vi fortsätter med sånt, när vi sågs igår så kände jag att jag saknat honom.

Det var inte bara Maxthon som ställde till det för mig. Jag har märkt att det är lite skumt med datorn även när jag använder en del andra program. Det är liksom den här lilla plattan, den man har istället för mus på laptop. Emellanåt så tycker den att den ska markera och trycka på allt som markören ens kommer i närheten av.

Känns som att jag får uppsöka datordoktorn, tänk om den måste ligga kvar över natten då
Men som sagt, Maxthon ställde också till lite. Jag har ju ställt in så att sidor ska uppdateras automatiskt, för att det är bra på en del sidor jag besöker, det hade blivit inte på bara de sidor som jag ville skulle uppdatera sig utan på alla. Dessutom så hittade jag ett litet kryss på fel ställe, öppna-allt-i-ny-flik, eller nåt sånt. Tillsammans blev detta att sidorna uppdaterades och i nya fönster, tror jag allafall för nu när jag ändrat det så verkar problemet försvunnit. Nu är det bara det här med att navigera sig fram utan att komma till fel länkar kvar.

Men om den måste till datordoktorn och stanna över natten så kanske det går att fixa mitt ö som lossnar också.

Och min högra shifttangent som bara funkar ibland.

Hur som, nåt måste göras med den för att läsa Expressen och andra tidningar är ju helt kört eftersom den tror att jag vill till alla länkar och helst samtidigt. Jag kan ju säga att jag stänger betydligt fler fönster än jag öppnar! Jag får liksom panik när det blir för många.

Tänk om det är min puckade datorn som ställt till massa strul med vårt nya chattrum
Och varför börjar dataproblem lite lätt för att sedan eskalera till enorma propotioner???

Nu har jag kopplat in fjärrkontrollspluttarna i annat än fläkten. En lampa i matrummet och så elden i chimneyn och en lampa i sovrummet. De lampor som jag tänkt ha det till har dock inte fått nån sån än, jag måste dra fram tvhyllan för att ordna det och det vet jag inte om mina axlar pallar för just nu.

Idag hade vi tänkt att det skulle bli biltvätt! Känns inte som att det blir det, det är så risigt väder.

Jag ska bjuda på middag och fotboll istället. Middag med endast en gäst. Förhoppningsvis också en trevlig kväll och natt



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det finns en dörrvakt i himlen. Han heter Sankte Per och han sorterar de snälla och de dumma och bestämmer vilka som får komma in. De andra får ta första bästa flyg tillbaka igen."
Tobias, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006