Måndag

Jag kom inte iväg och tvätta Cajan igår. Istället så passade jag på att bråka med Grisen. Han förstod inte ens att jag var arg och besviken på honom

Dessutom så såg han ju till genom detta att vi inte kommer ses på den närmaste en och en halv veckan. Detta trots att han vet hur sur och grinig jag blir när vi inte umgås tillräckligt ofta. Inte för att jag förväntar mig att han nånsin kommer lära sig, har han inte gjort det på över 15 år så är väl risken inte så stor att han kommer att göra det liksom.
Senare på kvällen så fick jag allafall veta att vi inte gjort slut, sånt är skönt att höra. Han är dum och jag är dum, fast han är ju helt klart den som är dummast!!

Förutom tvätta-bilen-projektet så har jag nu startat ett nytt projekt, nämligen hälsa-på-JPH-i-nya-lägenheten, JPH vet inte om det än men snart så. Han bor ju i norrort och där kommer jag ju vilse hela tiden så jag måste nog plugga lite vägval först så att jag inte kommer så mycket fel. Jag har ju för mig att han bara jobbar halva veckor nu så att till typ torsdag så kanske jag fått vägen klart för mig och kanske även han har tid.

Jag måste ju hitta vars han bor så jag kan hämta honom där när jag ska köra honom till Uppsala. Vet inte riktigt när det var men jag lovade allafall att jag skulle göra det när vi var ut i fredags.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Tarmarna är som en sorts hyllor. Maten sorteras och läggs på hyllorna när den kommer ner. Dessutom är inälvorna fastsydda så att de inte ska lossna när vi hoppar"
Nina, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006