Tisdag

Igår så omkullkastades alla planer för att jag vaknade tidigt. Jag hade tänkt att besöka Maxi på kvällen men insåg att jag nog skulle vara verri tajerd då så jag åkte mitt på dan. Fick sällis dit av Lina.

Det tog dock lite tid innan vi kom iväg, jag skulle ju bara först....
Bara bestod av att duscha, chatta och fika. Allt samtidigt, det var nästan så datorn fick följa med in i duschen liksom.
Jag fick hem pepparkakor och brieost! Vippen och Ken sa för nåt tag sen att pepparkakor med grönmögelost på är bland det godaste man kan äta. Tyvärr så gillar jag inte grönmögelost men då sa dom att det går nog lika bra med brie. Gott var det faktiskt! Det trodde jag aldrig. Godast på fullkornspepparkakor tyckte jag.

Förra veckan så frågade jag Lina om jag kunde få skriva ut lite på hennes bläckstråleskrivare, det skulle jag få. Igår så glömde jag självklart papprena så jag får göra det en annan dag. Jag kan ju inte göra det hemma just nu, jag skulle fylla på papper i min laserskrivare och då ramlade min bläckskrivare ner och skrivarhuvudet for ut och gick sönder, ett nytt kostar nästan 600:- Det har jag inte råd med just nu så då är det ju en himla tur att Lina har en som funkar!!! Bara jag kan komma ihåg papprena så

Jag passade även på att sälja en brandsläckare åt Grisen! Till Izas matte. Jag körde hemleverans på den och Iza blev sååå lycklig. Nu är frolicarna slut och hon fick säkert en 10-15 stycken igår. Man får skämma bort husdjur som inte är ens egna

Jag sa till Grisen att jag borde få en del av stålarsarna men det gick han inte med på, därav det fortsatta namnet Grisen.

Som ni ser på startsidan så har jag hittat ett nytt band! JackFoo är ett nytt bra band. Tyvärr så verkar jag ha lite strul med att få den sidan att fungera som jag vill och terroriserade flera bekantingar med att titta på sidan hela tiden. Nu blev den som den är nu och om du inte kan trycka play så kan du allafall trycka på låten, själva texten alltså, och öppna eller ta hem. Borde kunna kanske jag ska säga, Lina kunde inte.

På kvällen tyckte nog JPH att jag var dålig på att höra av mig, plus att han läst här, så jag fick ett sms med hans adress. Jag bad att få vägbeskrivning på mail istället. Nu har jag fått det och skrivit ut den så nu ligger den i hallen och bara väntar på att bli använd!

Efter allt detta med handling och försäljning och hemsidefix så var jag så slut!!! Dessutom så höll jag på att tvätta, bara hemma men allafall. Det blev soffan och jag orkade inte ens svara i telefon



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Morfar ligger under en gravsten. Vi klappar honom på stenen och så har vi grävt ner lök åt honom så att han har något att tugga på"
Siri, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006