Onsdag

I måndags köpte ju jag brieost, den har bäst före den 18:e. Igårkväll när jag skulle lyxa till mig med en pepparkaka med brie på så var den nästan helt flytande Inte flytande som mjölk utan mer som flytande honung, ska det vara så när det är en vecka kvar till bäst före???

Äcklig var den allafall och har nu fått sin sista vila i soppåsen.

Igår var S-J hemma för att installera värmepump så jag åkte dit på en fikers. Jag hade nästanbestämt att jag skulle ta en hojtur och på morronen så var solen framme och allt såg bra ut, sedan så blev det lite mera moln Men lite moln har väl aldrig stoppat en hojtur så jag drog ut den allafall Härligt!!

På väg till S-J så skulle jag tanka. Står i godan ro och fyller och jag tycker det går i så mycket så helt plötsligt så svämmar det över Över mig och över hojen sprutar det bensin. Jag luktade enormt gott när jag kom till S-J. Jackan fick sitta på vädring hela tiden jag var där.
Även NoOne kom dit och vi hade en trevlig lunch/fika. Kul att få veta att NoOne kikar in här också, jag är ju inte den som kollar loggar över vem som besöker sidan liksom.

Sen när jag äntligen kommer hem så har jag ingen bild på tvn. Ringer, helt jävla upprörd, till CanalDigital och skäller. Stackars tjejen jag fick prata med kunde inte ge nåt svar. När jag ringde hade jag ju gjort boxen strömlös och väntat en timme och fortfarande ingen bild. Jag vill kunna putta igång tvn å ha bild på en gång ju Efter typ två timmar så kommer det ääääntligen bild! Kul om jag satte på tvn för att se ett program och får vänta i två timmar, då har jag ju liksom missat programmet. CanalDigital suger stenhårt!!!

<----Rules!!!

På kvällen så blippade Råttan på msn, det är fasen hur länge sen som helst som jag pratade med honom. Han blev pappa och sen typ försvann han. Pappandet har gjort honom helt slut, ungen är 9 månader.

Jag fick ju tvätta igår också, bensinindränkta kläder Fortsätter det så här så kommer jag krascha snart. Imorron får pysselkillen ta och titta in här tror jag.

Mejk mii smajl pliis!!!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Farmor har berättat att när hon var liten var flickorna tvungna och sitta och knipa ihop benen. Idag är det inte så noga om man svänger lite på rumpan."
Tora, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006