Fredag

Utläst! Boken Anhörig alltså.

Igår så ringde snickaren och undrade om han kunde komma hit mellan 13 och 15 nångång. Typiskt va? Enda tiden på hela dan som jag var tvungen att inte vara hemma för jag hade pysslet. Stackars snickaren! Jag känner mig som en väldigt jobbig hyresgäst

Igår, innan jag skulle iväg, så ringde jag Thord. Jag tänkte att han svarar ju aldrig så jag kan prata lite med hans telefonsvarare. Döm av min förvåning när han svarade Då hade jag ju liksom inte tid att prata eftersom jag skulle iväg, mycket fint planerat som vanligt. Jag skällde lite över att vi inte hörts på flera år och sa att nu jävlar får det inte gå två år innan vi hörs igen!! Sådeså!

Egentligen så hade jag ju bara tänkt att säga till telefonsvararen att vi nog måste ta upp idén om vårt parti igen. Thord är en snubbe med starka åsikter om mycket saker, vi tycker en hel del lika men också en hel del olika. Vi kan diskutera politik utan att bli osams även fast vi håller oss på varsin kant. Eller han håller sig på sin kant och jag stödjer nåt litet parti.
Han pluggar allafall fortfarande och ska vara klar om två år.

Ännu en gång så sköts det där med min vårdplan upp. Pysselkillen får ju reda på massa saker hela tiden och vi hinner ju aldrig börja med den där planen. Jag tog upp det här med mina medusiner, att jag inte tycker jag får den effekt som jag borde få och det ska vi tydligen diskutera vidare, förmodligen med pysseldoktor. Pysselkillen har greppat det här med mig och barn och djur nu. Djur = starka känslor. Barn = svaga känslor. Helt korrekt uppfattat Han har även förstått att jag vill så himla mycket hela tiden och att jag sover skitdåligt. Mitt intryck av honom är väldigt annorlunda från intrycket jag hade av pysseltanten jag hade innan, för honom verkar det inte vara några problem att fixa saker liksom. Å det känns himlans bra!

Det blev ingen Lina igår för hon skulle hjälpa en att installera en dreambox och det kan ju ta allt från tjugo minuter till fyra timmar eller mer. Vi bestämde raskt att vi skulle ta det idag istället. Lite senare så ombestämde vi oss igen och tar det nån annan gång.

Idag har jag ju tänkt att försöka ta mig ut till JPH också. Det ska bli lite kul, han har ju numera biljardbord!! Vi sa vid ett-två-tiden. Jag lär ju åka vid elva för att hinna komma bort



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Mormödrar och farmödrar har väldigt stora behåar. De är så stora att jag får in hela rumpan och två knän i den ena gropen. I den andra får min bror plats."
Katja, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006