Söndag

Polisen introducerade ju mig till Astral Projection. Igår så messades vi och han undrade om jag hade mycket med dom. Jag har en del så jag sa att han kunde gå in på min ftp och hämta. Men han skulle absolut inte ftpa men efter lite tjat så gick han allafall med på att msna. Han skulle komma till msn om en halvtimme, han har lååånga halvtimmar den mannen. Så långa att jag hann åka hemifrån innan han blev online.

Senare på kvällen så fick vi msnkontakt. Jag skickade filen, kanske inte sådär jäkla strategiskt eftersom han faktiskt är polis. Det gick så sugit långsamt!!! Sen så dog min dator för det blev batteritorsk och sen när jag startade så var han åfflajn. Jaja, det är han som vill ha filen så jag känner att jag inte behöver oroa mig så mycket över det.

Jag åkte ju för att hälsa på JPH!! Han hade en väldans fin lägenhet nu, tyvärr är han lika ordningssam som vanligt. Så nu vet jag vad jag ska göra på nyårsafton/midsommarafton

Vi spelade lite biljard, jag är ju inte nån höjdare på det men jag tycker det är kul. Å vet ni? Jag vann en hel gång!!!

Jag åkte hoj till JPH, det är ju så himla kul. Tyvärr så håller inte mina tassar riktigt med om det På hemvägen var det nästan så jag grinade. Hem kom jag och när jag skulle backa ner i garaget så var det på gränsen till att jag inte klarade det. Men va faan, på igen bara!!! Känns allafall lite bättre idag som tur är men stickningen får vila ett tag.

På kvällen satt vi några stycken och diskuterade lite av varje, som vanligt blev ett av ämnena sex. Alla har det men ingen låtsas om att de har det. Helt sjukt ju! Jag har det inte men de flesta andra har ju faktiskt. Det behöver ju inte vara snusk för att man pratar sex ju.

Pratade efter mycket om och men men Mille, vi har nu halvbestämt att vi ska ta en fikers när han kommer till El Stokkholmo.
Norrland messade på kvällen bara för att Electric Banana Band spelades på radion, tyvärr så missade jag det men fick en trevlig pratstund med Norrland.

Jonil är en klarsynt kille. Jag citerar: Livet är som en golfboll. En serie hårda slag sen slutar man i ett hål i jorden.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När mormor var ung var hon kvinnosakskvinna. Men sedan gifte hon sig med morfar som var trädgårdsmästare och då kan man nästan säga att hon blev grönsakskvinna istället."
Espen, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006