Måndag

Igår kom H över med pizza, gulle H!!

Vi åt pizza och drack öl och löste korsord! Och skrattade!!!! Och böt matta!! H satt å plattade ut mattan som stått rullad i två år. Tre bandspelare hade gett upp här hemma så H fick inte höra BestOfTrePartStory tyvärr. H skulle hem och se Sopranos, eller nåt, och då passade jag på att leta fram min freestyle som fortfarande fungerade. Smart som jag är så tänkte jag att jag kopplar in den i datorn och så kan man lyssna där, jag har ju spelat in lp-skivor förut liksom. Funkade inte
Istället för att ge upp helt så försökte jag då få igång bandspelarna i matrummet. Efter mycket pillande och tryckande och putsande med tops så gick det igång. Det låter ju inte sådär jäkla bra men det låter allafall. Snacka om att jag känner mig stolt Ringde H direkt för att berätta den glada nyheten, hon tyckte det var helt sjukt hur den lägger av och sen går igång, jag kunde bara hålla med.
Efter denna lyckade manöver så fortsatte jag att försöka få ljud från band in i datorn, det gick däremot lite sämre tyvärr.
Fick tips om att jag nog måste förstärka på nåt vis så nu ska jag prova att koppla in freestylen i mixerbordet och sen till datorn. Får se om jag orkar med den manövern idag, troligen inte.
Däremot så kan jag ju nu bjuda hem H en gång till så hon får höra TheTrePartStory

Idag är det fotboll!!! Bajen mot Halmstad på bortaplan. Hammarby är dom bästa!! Heja, heja, heja Bajen!!!

Jonils klokhet: - Livet: En sexuellt överförbar sjukdom, med 100% dödsrisk.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En bonde vid vår sommarstuga välte med traktorn över sig. Det kan vara ganska farligt. Men till all nöd kom han ifrån det med livet och lemmen i behåll."
Gunnar, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006