Tisdag

Igår så började jag på boken som jag lånade av JPH. Han trodde att jag skulle läsa ut den på en dag eller två, med tanke på hur fort Anhörig gick att läsa. Det trodde inte jag, det är sån pyttetext i den att jag trodde den skulle räcka resten av året.

Dessutom så kom jag inte så långt innan jag fick en tråkig nyhet. Två av mina kompisar har gjort slut Det är ett par som jag tycker passar bra ihop, i och för sig så vet man ju aldrig riktigt helt hur det är i ett förhållande förräns man själv är i det. Jag tycker allafall att det är snortråkigt!

Jag märkte rätt snart att jag hade fel om boken, den är slut nu! Boken var Nattens Barn av Traci Lords. Ännu en bra bok. Det känns bra att jag har kommit igång att läsa böcker igen. Och att jag inte tappar koncentrationen lika ofta som förut. Det händer fortfarande att jag får bläddra tillbaka några sidor för att jag inte vet vad jag läst men det är allafall ett stort framsteg!

I fotbollen blev det 0-0. Bajen ska nog vara glada att de fick en pinne med. Utvisning och inget vidare spel.

Grisen skulle ju höra av sig igår, vi skulle eventuellt se fotbollen tillsammans, han hade inte hört av sig när matchen började så jag messade till H att jag nog snart är helsingel. Efter fotbollen ringer han!!! Han hade sovit sa han och jag berättade vad jag sagt till H. Stora protester blev det. H tycker att jag ska vara rädd om min gris, själv så är jag inte lika säker på det. Men, denna tankegång hos mig har ni ju hört förr.

Jonil: Alkoholen löser inga problem, men det gör inte mjölk heller.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om man är stel i huden kan man smörja in sig med tigerbalsam. Den verkar väldigt fort, eftersom mosad tiger är ganska starkt"
Therese, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006