Onsdag

Igår kom jag på att det snart är dags för p-spruta. Som tur var så är det just på tisdagar som min MVC har öppet för sånt! Så 14:30 knatade jag, hmm, glatt(?) iväg dit.

H följde med Jag är ju lite halvnervös för det där med sprutor och nålar. Håller på att svimma innan men sen tar det typ nån sekund att ta själva sprutan och då går det rätt bra. Innan är helt klart det värstaste!
Vi var även på kassaservice, jag hade fått pengar från försäkringen på bilen. Cajan har numera bara trafikförsäkring och om nåt händer så får han vara bucklig.
På vägen till MVC tog vi en fikers och upptäckte att båda fiken i centrum har tagit in uteserveringarna. När vi sen kom till MVC så har det ändrats tid där till 16, och inte bara det utan just igår så var det stängt för utbildning
Då åkte vi istället till Farsta och där fick jag lite handling uträttad. Mest på Åhlens för H hade presentkort där. Nya blad till filofaxen till nästa år, för en gångs skull så köper jag en sån sak i tid och känner mig grymt vuxen. En ögonskuggeborste. Batterier till min kamera, som jag varit utan nu i nästan två år. Och elkontakter.

Min snälla laserskrivare var inte speciellt snäll igår. Höll på och bråkade som sjutton! Jag skulle skriva ut lite om php (det är datagrejs) och den höll på lääänge med det. Egentligen så var det bara några sidor men den var tvungen att vila mellan varje sida så det tog jättelänge. Undrar om den håller på att bli sjuk

Igår upptäcktes en tråkig sak, Reservchatten har dött Så nu har vi bara buzzen, det är i och för sig inte så bara men inte lika kul som Reserven Hoppas dock att Buzzen kommer bli bra, och att vi börjar hänga där mer än vi gjort senaste tiden.

Lina ringde igår också och undrade när jag ska komma och printa ut mina stryk-på-bilder. Hon blev lite chockad när jag sa att jag skulle till MVC Jag ska nog åka till Lina idag istället. Men bara printa och sen hem och ta det lugners. Möjligen en kopp fika hos Lina men sen hem. Jag är helt färdig efter gårdagen

Igårkväll så började nämligen denna dator dumma sig. Jag satt och pratade med JPH och så dör datorn Hoppas verkligen att han förstod att jag inte bara kopplade bort honom. Så det blev till att Spybotta och Adawarea och Nod32a och sen var jag slut.

Dagens Jonil: Jag vaknade imorse, varpå dagen var förstörd.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Själen liknar en plastpåse. Den är tun och genomskinlig och rymmer cirka fyra liter."
Sune, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006