Lördag

Jag väntar och jag väntar på mina böcker. 2-5 arbetsdagar är ibland väääldigt länge.

Jag kom iväg till MVC igår. Med min vanliga tur så prickade jag in en sköterska som hade en elev med sig och det hela tog nästan en halvtimme mot de vanliga 3 minuterna. I och för sig så var det väl lite bra med detta eftersom jag nu fick veta att man absolut inte behöver gå till gyn varje år utan endast om man har besvär eller om man ska ta cellprov. En av årets värsta dagar infinner sig nu alltså bara vart tredje år

Eftersom jag fick gå upp så tidigt igår, dessutom helt i onödan, så var jag lite trötter igår. Jag och H kom allafall iväg och handlade lite nödvändigheter. Hon skulle ha tacomiddag och jag skulle som vanligt ha mjölk.

Smsupplysningen på nätet har ju bytt namn och hittade mig själv som företag där. Det jag reagerade mest på är att om nån tar nån kreditupplysning på en så får jag inte nåt meddelande om det. Helt sjukt ju!! Jag ska nog dö nu och rymma. Men steg ett får ju bli lite mindre drastiskt, nämligen ringa juristen till veckan. En kreditupplysning på mig visar en massa grejs och den som tar det tror säkert att jag är en riking, inte bra när jag inte är det liksom. Jag har ju trott att jag får hem brev i brevlådan om nån tar upplysning på mig ju. Hur sugit som helst ju!!!

Passade även på att ha ett grymt samtal med Grisen igår. Det slutade med att vi ska höras idag. Vi var inte osams men inte riktigt överens om man säger.

Å just det, bilnyckeln. Jag såg att mitsubishigrannen på parkeringen numera är av samma märke som jag så jag har satt en lapp på dens vindruta. Först en liten en och sen en i plastficka, det har regnat i stockholm igår sörrni. Har inte fått nåt samtal än dock, men jag har för mig att han är periodare på sin bil, den kan stå orörd ett tag. Nu väntar jag bara och om inget händer inom en vecka så blir det värden, eller länsman.

Min syrra har ju hållit på att köpa lägenhet och har lyckats med det. Hennes mäklare heter Torsten av alla namn, och för en himla massa år sen så lyssnade vi på en låt som hette Torsten med Bröderna Brothers. Här är låten: Torsten

Den var svår att få tag i och det tog ett tag, jag tror inte syrran var sådär jäkla impad när jag ringde henne vid halv tolv på kvällen och spelade den, hon hade jobbat liksom.

Passade på att bestämma dejt med Ken igår också. Självklart så ska jag referera Emil för honom! Å jaa, han har fått igång sin tv men vi ska ha lite samvaro allafall

Dagens Jonil: Att bli gammal är oundvikligt, att växa upp är valfritt.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gud hade varnat och sagt att äpplena var giftiga. När de åt av dem så blev de dummare..."
Vincent, 6 år

Nej, de blev smartare. Fast det var inte äpplen, det var björnbär.
Fanny, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006