Söndag

Igår blev det en riktig långprommis. Mamma, syrran, Iza och jag gick till kyrkogården och tände ljus till Pappa. Iza tyckte nog det var lite konstigt med så mycket gräsmatta och att man inte fick springa på den. Det blev allafall tre timmars promenad och på slutet var till och med Iza trött och ville åka bil. Jag brukar ju bara gå ungefär en timme i vanliga fall så jag var lite trött jag också.

Mammas granntant, hon är värsta djurvännen, kom ut på sin balkong och hälsade på Iza. Hon tyckte ju att Iza var så himla fin. När vi skulle gå hem så fick Iza med sig ett tuggben, granntanten har en liten pudel och benet var för stort för den liksom. Granntanten är underbar på sitt eget sätt kan man säga.

Jag satt och slötittade lite på fotboll igår. Allsvenskan är ju inne på upploppet och jag ville ju se Halmstad vinna mot Kia. Vill ju inte att Kia ska vinna allsvenskan liksom. Tyvärr så blev det oavgjort.

Lite roligt att kunna messa med Robban när HBK gjorde mål var det ju. Robban är en av få gnagare jag känner, den andra är väl Kraman. Undrar om jag känner nån mer
Det jag tänkte på är att inget lag hade namn på sina tröjor. Det verkar som att det bara är Hammarby som har det i hela allsvenskan ju. Varför liksom??

Grisen kom över på kvällen och vi såg lite film.

Innan det hann jag med att referera Emil för Ken. Grisen tyckte ju att det där med Emilreferat lät helt sjukt så det var tur att han inte kom hit förräns efter Emil!!
Vi gick och köpte godis i videoaffären. Där träffade jag JW med tillhörande tjej och barn. Senast jag såg barnet var på fiket och han var så liten, nu fyller han två Helt sjukt hur fort tiden går!!

Dagens Jonil: Morgonstund har guld i mund - och bly i arslet.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När jag tänker på farfar som liten, ser jag honom för mig i svartvitt."
Gabriel, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006