Onsdag

Förhållanden är inte lätta. Vissa har passionerade förhållanden, i dessa förhållanden verkar det dock vara mer bråk. Andra har stabila förhållanden, tror man allafall, men dessa verkar vara lite mer trista. Mitt eget förhållande är ju inte ens nåt förhållande tydligen. Vad är det då liksom??? Men samtidigt så känner jag att det jag har är ganska stabilt och att jag vill ha Grisen i mitt liv och han vill ha mig i sitt liv. Även fast det känns stabilt så finns passionen kvar, kanske för att vi inte bor ihop. Hoppas att det fortsätter så.

Upprörd på Comviq fick jag bli igår också. Jag har ett kontantkort, jag missade med en dag att tanka på det. Ringde Comviq och tjejen säger att om jag tankar på nu så kommer det att gå igång. Sagt och gjort, jag tankar på en hundring. Inte fasen börjar det funka Ringer Comviq igen och säger att det inte funkar. Den tjejen säger att jag måste vänta ett dygn Sen gick det allafall igång, bara det att pengarna typ var slut på en gång eftersom det tydligen kostar stålars att ringa kontantkundtjänst. Jaja, nu har jag allafall fått igång numret igen. Det kostar att ligga på topp, eller hur man säger.

Mera pengar. Jag förde över stålarsarna till syrran igår och ringer henne för att tala om att jag gjort det. Hon säger då att hon ska gå på banken på kvällen för att hon ändå ska tanka sitt kontantkort Jag som redan både varit på banken och strulat med Comviq, jag hade ju kunnat ordna det på en gång...

Idag är det tantlunch hemma hos min Mamma. Det är ett gäng tanter som träffas emellanåt och jag har blivit med på det av bara farten. Roligt att höra deras syn på saker och ting. En av damerna är över 90 år Alla är helt klart pensionärer men hon är äldst!

Har bestämt en fikers med Mille lite senare idag. Får se när han kommer från sitt jobb. Han vill ju ha en halsduk och slipper ju genom fikat frakten

En till sak är att jag behöver hjälp med min dator. Den blir ju bara konstigare och knäppare. Stänger av sig och startar om. Jag scannar och tar bort dumheter men det verkar inte hjälpa. Tips mottages såååå tacksamt!!

Jag sliter mitt hår över detta och bryter snart över den

Engelskaövningarna fortsätter: Mackans engelska läsövning



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Människorna stammar från aporna. Gamla människor stammar ännu mer från aporna. Dessutom känner jag en pojke som stammar."
Mårten, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006