Onsdag

Regn och rusk i flera dagar och nu dessutom uppblandat med snö. Livet suger stenhårt!

Jag har insett att jag nog är väderberoende trots allt.

Hos pysselkillen så kom vi fortfarande inte igång med vårdplanen. Han säger att han måste ju ta reda på mer om mig innan han kan avgöra vad som blir bäst för mig. Fick idag reda på att min sjukdomstid inte alls är som det borde ha varit med vården. Kontinuitet är viktigt och det har jag inte haft nåt av på hela tiden. Som tur är så lovade pysselkillen att han kommer vara kvar och inte försvinna, det känns bra. Dessutom så tyckte han att jag hade fina vantar på mig, jag hade ett par torgisar

När jag varit där igår så var jag helt slut!! Jag ville gå på fotboll och jag ville gå ut och äta med Mille. Orkade ingetdera. Kom hem och typ kollapsade, satt helt apatisk i soffan och stirrade.

H kom och hämtade sina skor och grejer, för det är sånt som behövs när man ska på fotboll, och det skulle hon.

Sen kvicknade jag till lite så jag orkade se fotbollen här hemma.
Hammarby tog emot Gefle på Söderstadion. Erkan Zengin såg ju för rolig ut! Han fick näsan avslagen förra matchen och spelade igår med nån slags mask som mest gjorde att han påminde om Hannibal Lector. Bajen vann matchen så nu hoppas jag stenhårt på att det blir Royal League spel! Pablo, som inte ens fått förlänga kontraktet, gjorde ett snyggt mål! Linderoth blev avtackad och höll lite tal efter matchen.

Älgen bidrar med lite religion:

Fader vår, som är i min hårddisk, helgat varde din processor, tillkomme ditt internminne, ske din vilja, såsom i formateringen, så ock på cdrommen. Vårt dagliga defrag, giv oss idag, och förlåt oss våra fildelningar, såsom ock vi förlåta dem som inte har stor share på DC++, och inled oss icke i fildelning, utan fräls oss ifrån torrenter. Defrag.

Jonil is back!!!

Dagens Jonil: Lev ett rent, hälsosamt liv, och dö snart av tråkighet.citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kroppen består av 90 procent vatten, 2 procent ben och ktt och så mycket naglar och hår som man behöver."
Erland, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006