Lördag

Igår åkte jag och köpte mera svart lurvgarn till innestrumpsen. Självklart så beställs den färg som jag inte har nåt par klart av, så nu gäller det att ligga i

Jag har ju aldrig nånsin haft problem med torr hud, med nåt undantag, men nu när jag stickar lurvisar så blir händerna snustorra Varför liksom??? Det blir inte så när jag stickar med annat garn ju. Och varför säger man snustorrt när snus inte ska vara torrt för att vara bra????
Konstigt är det allafall eftersom jag inte blir torr när jag har lurvisar på mig. Det måste väl ha nåt med att garnet åker på fingrarna medans man stickar, eller nåt.

Igårkväll så fick jag tag på systersonen, han har ju beställt strumps. Han tvärnekar och säger att det är ombestämt. Det kan jag ta, om jag får reda på det, det har jag inte fått nu. Han skulle ha beställningen klar tills imorron. Han hade inte råd med 200 spänn sa han, han hade ju bara 1000:- kvar denna månad. Jag har 120

Jag tror han blev lite sur. Samtidigt, har man beställt nåt så har man och om man ändrar sig så måste man ju höra av sig. Vi får se hur det går.

Dagens Jonil: Ta inte livet för allvarligt, du kommer inte levande ur det i alla fall.citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Inuti kroppen finns det en sorts snören som heter tarmar. De hänger på insidan av magen. När det kommer mat i dem hoppar de runt tills maten är mosad."
Camilla, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006