Tisdag

Det är helt sjukt hur man vänjer sig! Jag är helt handikappad utan min lilla laptop. Knapparna sitter inte ens likadant på den andra och det blir hur mycket fel som helst. Dessutom så försvann ju mitt lilla favvoprogram KeyText, det är jag mycket beroende av har jag märkt.

Den stora laptopen är tung, klumpig, stor, varm och känns väldigt konstig med 4:3 skärm när jag vant min vid den breda skärmen på lilla. Det finns inte nån plats att spara saker på heller, proppfullt hela tiden. Jag liiiider....
Det absolut värsta är allafall att hårddisken är död Så mycket jobb som försvann så snabbt
Jag fick allafall på brevet till försäkringen igår så han borde ha fått det idag. Hoppas, hoppas, hoppas att det inte tar så lång tid. Jag ska nog ringa till Pirre och fråga om han fått post från mig.
Om jag har krafter kvar efter det så ska jag ringa OKQ8. För ett tag sen så tankade jag hojen på OK och pumpgrejen slog inte av och jag fick ju bensin över hela mig och hela hojen. Igår sa Grisen att en bekant till honom råkat ut för samma sak och då fått ersättning av OK, så det kan ju vara värt ett samtal till deras kundtjänst.

Igår var vi, jag och Grisen, i Farsta och shoppade lite. Hans katter hade tuggat sönder hans mobiltelefonladdare. Han behövde också en trådlös telefon och ett duschhandtag. Jag behövde tydligen ett usbminne.

På kvällen igår så skulle Grisen skicka över fotona vi tog i söndags. På mail. Det var tydligen enormt svårt. Vad jag inte förstår är varför han envisades med att skicka bilderna en och en istället för att packa ihop till en fil liksom

Numera förvaras dricka som medtages till datorn i en sån här:

Dagens Jonil: Fyra av fem har problem med bråk.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006