Onsdag

Jag är kääääär!!! In love!!! Objektet för min kärlek är Toker som kom med den underbara idén att jag skulle köra UltimateBootDisk. Jag har räddat lite av min hårddisk!!!

Jag orkade ju inte ringa till OKQ8 igår

Men jag ringde till Pirre. Han sa att han inte skulle hinna med förräns till slutet av veckan. Det skulle innebära att jag troligtvis får besked i början av nästa vecka och då får åka med den lilla söta till försäkringsbolaget för att den ska skrotas. Sedan tar det en vecka innan jag får stålarsarna. Lång tid tar det.

Känns just nu som att det helt klart är värt att vara försäkrad allafall!!

Igår så gick vi en prommis hem till Mammsen. Jag skulle koppla ur batteriet i hojen, nu blir det nog inte nåt mer åkande denna säsongen. Det blåste värsta stormen ute och jag hade glömt hårsnodd, håret är såååå tovigt nu så det måste bli nån slags inpackning snarast. Syrran var förberedd med tofs och Iza är ju inte så långhårig, hon blev mest skitig.citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Jag tror på Snövit, för hon är den snällaste i spegeln på väggen. Och hon ligger inte bara och sover och sover, så där som Törnrosa."
Mette, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006