Lördag

Vet ni hur länge 5 veckor är?? Fem hela arbetsveckor och fem helger. Det är så jättelänge ju

Men, när de fem veckorna har gått så kommer jag att bli lite glad allafall

Jag har fått förslag på nya tvättråd i mina varor:

Jag funderade ett tag över det men kom på att det nog inte är nån vidare idé. Tänk på alla som är singel liksom...

Igår var jag och fikade i centrum med H. Blev lite uppdaterad över vad som sker och fick veta att hon ska åka på kryssning idag. Verkar bli en spännande sån eftersom det är människor som har haft relationer från förr, som nu har nya relationer som ska med och som vill vara med varandra men inte vet om att den andra är med på båten. Lite svårt att hänga med? Jag hade det allafall. Får väl höra till veckan hur det gick med allt hit och dit.

JPH ville att vi kanske skulle göra nåt igår. Jag sa nej eftersom jag inte vill snylta på honom hela tiden. Igår var typ enda dagen på resten av året som han var ledig. Istället så blev det som så att han frostade av frysen Helt chockad när han verkligen gjorde det

Idag ska jag försöka ta mig till affären och fylla på lite av varje. Det mesta börjar sina nu. Jaja, Maxi har väl öppet sent skulle jag trocitat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gud är gift med Maria. Först var han förlovad med Eva, men när han stoppade in sin orm i Paradiset så gick allt åt skogen."
Anna, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006