Onsdag

Igår efter att jag uppdaterat här så skulle jag lyssna lite på bok, då var klockan rätt så tidigt, innan nio allafall. Jag somnade som en sten och vaknade halv två Men fatta, jag sov massor med timmar ju!!! På helt fel tid men ändå.

Stackars Lina som bara får vänta på mig. Vi hade ju tänkt ses igår. Medans jag sov så hade hon försökt få tag i mig för att berätta att hon var utan bil, så att sannolikheten att hon höll sig hemma skulle vara större. Jag tror hon tagit sig hemifrån även utan bil, för när jag vaknade så var hon borta. Undrar när vi kommer ses egentligen

Istället för att umgås så var jag lite huslig och böt lakan i sängen. Det resulterade då i rengörning av hela mig själv, jag ville ju inte smutsa ner de rena lakanen på en gång liksom Provade en hårborttagningskräm och blev besviken, funkade inte. Jag tror bara att jag provat en sorts sån som varit riktigt bra och självklart så har jag glömt vad den hette.

Igår så räknade jag även ut att det här med smuggelöl inte är nån vidare värst bra affär. De flesta som säljer smuggelflak tar 150:- och om man dricker öl från bolaget som är förhållandevis billig så blir prisskillnaden per centiliter försumbar. Det som är bra med smuggelölen är ju att det brukar gå att få tag på dygnet runt och man inte behöver bry sig om Bolagets öppettider. Dessutom så finns ju de som säljer smuggelflak för 100-120 spänn och då är det ju mer okej.

Idag så måste jag ta mig till affären eftersom jag får besök imorron. Jag ska bjussa på käk så då är det ju lite bra att ha sånt hemma. Senast jag var på affären så glömde jag ju som vanligt hälften eftersom jag blev så stressad och tröttcitat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"De hade bänkar med lock i skolan förr. Där hade de små apelsiner och linjaler och lite gammalt papper. Och så hade de en pekpinne. Den använde de om de räknade fel på gångertalen eller inte kom ihåg vad en bokstav hette. Då grät barnen och skvallrade för sin mamma och pappa som bara tyckte att det var bra för dem."
Louise, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006