Torsdag

Fyra veckor kvar.

Jag kom allafall iväg till affären igår. H skulle också handla så jag fick sällis. Åkte förbi Mamma på vägen hem för att hämta potatis till maten idag. Vi möttes av en Mamma som var ute i trädgården och verkade vara på jättedåligt humör, det var nästan så jag inte fick krama henne när vi skulle åka. Helt sjukt!

Min mamma har väldigt svårt för att be om hjälp. Både jag och syrran vet ju att hon vill ha hjälp med trädgård och grejs och hjälper också till ofta. Men, även fast vår farmor var häxa så är varken jag eller syrran tankeläsare, hur ska vi veta NÄR Mammsen har tänkt sig att fixa trädgård och sånt liksom? Och börjar Mamma fixa och dona så blir hon sur att vi inte hjälper till. Och hur vi ska kunna bara känna på oss när det är trädgård på schemat begriper jag inte.

På fredag har jag allafall lovat att åka över en sväng och hjälpa Mamma med skräp till sopen och så.

Imorse så blev jag väckt av telefonen. Det var Mackan från Siba som kommer med beskedet att han inte kan få tag i en sån dator som jag ska få. Nu stämmer alltså inte detta med fyra veckor

Det verkar vara grymt svårt detta med dator. Nu säger Pirre att jag ska få en annan dator, av annat märke. Det vill jag ju inte. Jag har ju valt min lilla Acer för att jag gillar Acer! Nu väntar jag bara på att Mackan från Siba ska ringa upp mig igen. Min favvosysselsättning, vänta....citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det blev så många barn eftersom tanterna inte jobbade utan hade barnen som jobb. Och när barnen blev större blev mammorna nästan arbetslösa, därför måste de få nya hela tiden."
Eskil, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006